Garasjetreff hos Ragnar Bye

Alle er velkommen til et møte med Ragnar Bye i sin garasje på Rakkestad. 

Oppmøte:

Lørdag 23 september
kl 13.00 hos Ragnar

Adressen:
Ringsbyveien 9
1890 Rakkestad

Kjørerute:

Fra Oslo: Mosseveien til Vinterbro (Tusenfryd). Ta av på E18 mot Stockholm/Askim. Kjør over bro over Glomma og deretter inn i en kort tunnel. Etter ca. 6,5 km fra denne skal dere ta av til høyre inn på riksvei 124. Denne skal dere følge hele veien videre. Etter ca. 7,5 km gjør veien en skarp høyresving. Samme sted ligger en stor kirke (Eidsberg Kirke). Fra denne er det nøyaktig 9,7 km til "målet". Dere kommer da til en avkjørsel på venstre side, hvor det står "Kraugerud" (blått skilt). Der ligger huset; mørk rødt og brune uthus.
Veiadressen er Ringsbyveien 9.

om klubben

Chevyclub of Norway ble stiftet i 2000, og er en landsdekkende merkeklubb for Chevrolet/GMC. Under menyen "Om oss" har vi samlet informasjon om klubben, våre vedtekter, fordelene ved å være medlem og et søknadsskjema for interesserte ikke-medlemmer. CCON har godkjennelse av General Motors Corporation og har skriftlig tillatelse til å bruke deres varemerker/logoer.

Les mer..

for medlemmer

I vår medlemsseksjon har vi i tillegg til nyheter fra klubben samlet mye nyttig informasjon, praktisk råd, nedlasting av diverse lister over våre rådgivere, firmaer og forhandlere etc. til hjelp ved restaurering og vårt eget debattforum. Noen av sidene er tilgjengelige kun for medlemmer, og da må man være registrert bruker av websiden og logge på med passord.

Les mer..

våre biler

Våre medlemmer har unike og helt spesielle biler fra perioden 1911 og fram til idag. Under medlemssidene har vi samlet noen eksemplarer i et eget bildearkiv, og på forsiden har vi også noen fine eksemplarer av de eldste veteranene fra før krigen. Er du medlem og har en bil som ville vært fint å få vist fram på nettsiden vår, ta kontakt med styret i CCON.

Les mer