Besøk til Ådalsbruk Motormuseum, lørdag 2. april

Besøk til Ådalsbruk Motormuseum, lørdag 2. april

 

Vi minner om Chevroletklubbens besøk på Ådalsbruk Motormuseum på Løten førstkommende lørdag, 2. april.

Muséet kan vise fram en restaurert bensinstasjon, landhandel, ca. 80 biler, motorsykler, scootere, mopeder og mye annet av gamle ting og rariteter. Adressen er Ådalsbrukvegen 352, Ådalsbruk med grei adkomst fra Riksveg 3. Åpningstiden er 12 til 17. Muséet har café for dem som trenger litt påfyll. Mer informasjon finner dere på muséets nettside Ådalsbruk Motormuseum. Det er ingen påmelding, men de som kommer bes svare på denne e-posten, slik at vi kan forberede eieren på hvor mange som møter opp.

Vel møtt!Hilsen Styret i CCON

 

om klubben

Chevyclub of Norway ble stiftet i 2000, og er en landsdekkende merkeklubb for Chevrolet/GMC. Under menyen "Om oss" har vi samlet informasjon om klubben, våre vedtekter, fordelene ved å være medlem og et søknadsskjema for interesserte ikke-medlemmer. CCON har godkjennelse av General Motors Corporation og har skriftlig tillatelse til å bruke deres varemerker/logoer.

Les mer..

for medlemmer

I vår medlemsseksjon har vi i tillegg til nyheter fra klubben samlet mye nyttig informasjon, praktisk råd, nedlasting av diverse lister over våre rådgivere, firmaer og forhandlere etc. til hjelp ved restaurering og vårt eget debattforum. Noen av sidene er tilgjengelige kun for medlemmer, og da må man være registrert bruker av websiden og logge på med passord.

Les mer..

våre biler

Våre medlemmer har unike og helt spesielle biler fra perioden 1911 og fram til idag. Under medlemssidene har vi samlet noen eksemplarer i et eget bildearkiv, og på forsiden har vi også noen fine eksemplarer av de eldste veteranene fra før krigen. Er du medlem og har en bil som ville vært fint å få vist fram på nettsiden vår, ta kontakt med styret i CCON.

Les mer