Julemøte 2019 er avlyst

Chevroletklubbens julemøte som var annonsert å avholdes onsdag 27. november, er avlyst grunnet liten oppslutning.

I innbydelsen, utsendt 14. november, ble de som ville delta, bedt om å melde fra om dette. Når man skal forberede et julemøte, er det jo greit å vite hvor mange som kommer. Vi fikk tilbakemelding fra fire medlemmer, hvorav to meldte at de ikke kunne komme. Til de to som meldte at de ville komme, beklager vi avlysningen, men ber om deres forståelse.

Vi ønsker alle klubbmedlemmer en fin førjulstid.

Hilsen styret


 

Chevroletklubben holder julemøte onsdag, 27. november kl. 19. Sted i år er Norsk Veteranvogn Klubbs lokaler i Frysja-senteret, like ved Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 145. Fra parkeringsplassen ta ned bakken etter bommen. Lokalet er i bygningen til venstre.

Det blir servering av julebrød og julekake, kaffe og mineralvann.

Program er ikke helt fastlagt ennå, men det blir utlodning.

Av hensyn til serveringen bes de som akter å komme å melde fra innen tirsdag, 19. november ved å sende epost til  eller på mobiltlf. 950 66 475.

Vel møtt!

Hilsen Styret

 

om klubben

Chevyclub of Norway ble stiftet i 2000, og er en landsdekkende merkeklubb for Chevrolet/GMC. Under menyen "Om oss" har vi samlet informasjon om klubben, våre vedtekter, fordelene ved å være medlem og et søknadsskjema for interesserte ikke-medlemmer. CCON har godkjennelse av General Motors Corporation og har skriftlig tillatelse til å bruke deres varemerker/logoer.

Les mer..

for medlemmer

I vår medlemsseksjon har vi i tillegg til nyheter fra klubben samlet mye nyttig informasjon, praktisk råd, nedlasting av diverse lister over våre rådgivere, firmaer og forhandlere etc. til hjelp ved restaurering og vårt eget debattforum. Noen av sidene er tilgjengelige kun for medlemmer, og da må man være registrert bruker av websiden og logge på med passord.

Les mer..

våre biler

Våre medlemmer har unike og helt spesielle biler fra perioden 1911 og fram til idag. Under medlemssidene har vi samlet noen eksemplarer i et eget bildearkiv, og på forsiden har vi også noen fine eksemplarer av de eldste veteranene fra før krigen. Er du medlem og har en bil som ville vært fint å få vist fram på nettsiden vår, ta kontakt med styret i CCON.

Les mer