Treff hos Torbjørns Samlinger

Vi minner om Chevroletklubbens treff hos Torbjørns Samlinger på Årnes førstkommende lørdag, 6. oktober. Vi møtes der kl. 12.

Torbjørn Nilsen ønsker oss velkommen til sine samlinger i Svarverudvegen 203 på Årnes. Ved avkjøringen står skilt med tekst Torbjørns Samlinger.
Inngangsbillett kr. 100 kjøpes av den enkelte.

Her kan du se et kart over området og samlingen:
Torbjørns samlinger

Og her kan du lese litt om samlingen:
«Unik og enorm samling»

Vel møtt på Årnes på lørdag.

om klubben

Chevyclub of Norway ble stiftet i 2000, og er en landsdekkende merkeklubb for Chevrolet/GMC. Under menyen "Om oss" har vi samlet informasjon om klubben, våre vedtekter, fordelene ved å være medlem og et søknadsskjema for interesserte ikke-medlemmer. CCON har godkjennelse av General Motors Corporation og har skriftlig tillatelse til å bruke deres varemerker/logoer.

Les mer..

for medlemmer

I vår medlemsseksjon har vi i tillegg til nyheter fra klubben samlet mye nyttig informasjon, praktisk råd, nedlasting av diverse lister over våre rådgivere, firmaer og forhandlere etc. til hjelp ved restaurering og vårt eget debattforum. Noen av sidene er tilgjengelige kun for medlemmer, og da må man være registrert bruker av websiden og logge på med passord.

Les mer..

våre biler

Våre medlemmer har unike og helt spesielle biler fra perioden 1911 og fram til idag. Under medlemssidene har vi samlet noen eksemplarer i et eget bildearkiv, og på forsiden har vi også noen fine eksemplarer av de eldste veteranene fra før krigen. Er du medlem og har en bil som ville vært fint å få vist fram på nettsiden vår, ta kontakt med styret i CCON.

Les mer