Garasjebesøk hos Erik Sandberg

Sett av lørdag, den 28. april til et treff hos Erik Sandberg. Oppmøte kl. 12.00

Adressen er Dyrødveien 40 (klikk på lenket for kart). For dem som ikke har vært her før anbefales å printe et kart fra f. eks. gule sider. Erik opplyser at «veiene hit er for tiden i forferdelig dårlig stand, og blir sikkert ikke reparert før sommeren. Kjør forsiktig!»

Mer fra Erik: «Forutsatt bra vær stilles ut Chevrolet’ene på plenen og håper at noen også kommer med gammel Chevy. Hvis jeg klarer å unngå å gjøre meg upopulær hos det annet kjønn, blir det vafler eller tilsvarende. Hvis det er ønsket å grille, har jeg en stor gassgrill.»

Fint om medlemmene gir uforbindtlig påmelding så vi vet omtrent antallet.

Velkommen!

 

om klubben

Chevyclub of Norway ble stiftet i 2000, og er en landsdekkende merkeklubb for Chevrolet/GMC. Under menyen "Om oss" har vi samlet informasjon om klubben, våre vedtekter, fordelene ved å være medlem og et søknadsskjema for interesserte ikke-medlemmer. CCON har godkjennelse av General Motors Corporation og har skriftlig tillatelse til å bruke deres varemerker/logoer.

Les mer..

for medlemmer

I vår medlemsseksjon har vi i tillegg til nyheter fra klubben samlet mye nyttig informasjon, praktisk råd, nedlasting av diverse lister over våre rådgivere, firmaer og forhandlere etc. til hjelp ved restaurering og vårt eget debattforum. Noen av sidene er tilgjengelige kun for medlemmer, og da må man være registrert bruker av websiden og logge på med passord.

Les mer..

våre biler

Våre medlemmer har unike og helt spesielle biler fra perioden 1911 og fram til idag. Under medlemssidene har vi samlet noen eksemplarer i et eget bildearkiv, og på forsiden har vi også noen fine eksemplarer av de eldste veteranene fra før krigen. Er du medlem og har en bil som ville vært fint å få vist fram på nettsiden vår, ta kontakt med styret i CCON.

Les mer