Default Image
26 February, 2018

Innkalling til årsmøte

Chevrolet Club of Norway Innkalling til årsmøte onsdag 14. mars 2018 kl. 1800 i Sinsenveien 47 A, Oslo Dagsorden Godkjenning av innkalling og dagsorden. Valg av møteleder Godkjenning av innsendte stemmer Valg av referent, tellekorps, og to personer til å…
Default Image
09 February, 2018

Vognaliansen i Halden

Neste utflukt er til Halden! Vi er invitert til Treff hos Vognaliansen i Halden, på lørdag den 24. februar, kl.12.00. Adresse: Vognalliansen i Halden, Torpedalsveien 2, Tistedal Kjørerute: Følg E6 sørover og ta av fra på 21 retning Halden. Gjennom Halden og…
04 des, 2017 2145

Julemøte på Norsk Teknisk Museum

CCON avholder julemøte på Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo, lørdag 9.12.…
Default Image
19 sep, 2017 4488

Garasjetreff hos Ragnar Bye

Alle er velkommen til et møte med Ragnar Bye i sin garasje på Rakkestad. Oppmøte: Lørdag…
21 apr, 2017 9637

Garasjetreff hos Reidar Schumann-Olsen

Reidar inviterer til garasjetreff i sin garasje på Nøtteknekkeren 14, i Lier, den 3. mai,…
06 mar, 2017 11780

Årsmøte 2017

Chevrolet Club of Norway Innkalling til årsmøteonsdag 8. mars 2017 kl. 1800Norsk Teknisk…

Er du medlem? Registrer deg som bruker.

Tilgang til medlemssidene er kun for betalende medlemmer som registrerer seg med eget brukernavn og passord. Klikk på lenken "Registrer deg" til venstre eller klikk på  "Medlemmer" i menyen over og følg anvisningene.

For å få fullført registreringen må du ha ditt medlemsnummer i Chevyclub of Norway klart, dette skal registreres sammen med selvvalgt brukernavn og passord.

om klubben

Chevyclub of Norway ble stiftet i 2000, og er en landsdekkende merkeklubb for Chevrolet/GMC. Under menyen "Om oss" har vi samlet informasjon om klubben, våre vedtekter, fordelene ved å være medlem og et søknadsskjema for interesserte ikke-medlemmer. CCON har godkjennelse av General Motors Corporation og har skriftlig tillatelse til å bruke deres varemerker/logoer.

Les mer..

for medlemmer

I vår medlemsseksjon har vi i tillegg til nyheter fra klubben samlet mye nyttig informasjon, praktisk råd, nedlasting av diverse lister over våre rådgivere, firmaer og forhandlere etc. til hjelp ved restaurering og vårt eget debattforum. Noen av sidene er tilgjengelige kun for medlemmer, og da må man være registrert bruker av websiden og logge på med passord.

Les mer..

våre biler

Våre medlemmer har unike og helt spesielle biler fra perioden 1911 og fram til idag. Under medlemssidene har vi samlet noen eksemplarer i et eget bildearkiv, og på forsiden har vi også noen fine eksemplarer av de eldste veteranene fra før krigen. Er du medlem og har en bil som ville vært fint å få vist fram på nettsiden vår, ta kontakt med styret i CCON.

Les mer